Deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst

Op zaterdag 6 april 2024 vindt de Tour du ALS-deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst plaats. We heten deze dag alle deelnemers, supporters en vrijwilligers van Tour du ALS welkom in Pathé Ede. 

Programma
Tijdens de bijeenkomst word je bijgepraat over alle belangrijke zaken ter voorbereiding op Tour du ALS. In de ochtend is dit algemene informatie die voor zowel deelnemers als vrijwilligers van belang is, in de middag is het programma alleen voor vrijwilligers en kun je kennismaken met de teamleider en de andere vrijwilligers. Ook kun je promotiemateriaal ophalen.

Het programma is als volgt:

09.00 - 09.45 uur: Ontvangst in Pathé Ede
10.00 - 11.30 uur: Presentatie
11.30 - 12.30 uur: Ophalen promotiematerialen op informatieplein
12.30 - 13.00 uur: Lunch
13.00 - 13.15 uur: Presentatie voor vrijwilligers
13.15 - 14.00 uur: Met teamleider in groepen uiteen

Aanmelden is niet nodig.

Kleding en badge
We willen alle vrijwilligers vragen om in je witte polo naar de deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst te komen. Zo kunnen deelnemers je vast herkennen en leren kennen. Ga je voor de 1e keer mee als vrijwilliger? Dan kun je je polo op deze dag ophalen bij de shop. Ook wordt de badge onthuld tijdens de presentatie, welke na afloop ook opgehaald kan worden bij de shop.

Locatie
Pathé Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede. De ingang voor onze bijeenkomst is aan de linkerhand (ingang Expo theater).


Bereikbaarheid Pathé Ede


Auto
Let op: de Galecopperbrug in de A12 bij Utrecht is op zaterdag 6 april richting Arnhem van 8.00 tot 20.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met 60 minuten extra reistijd. Verkeer vanuit Amsterdam richting Arnhem wordt omgeleid via de A1 en A27/A30, verkeer vanuit Rotterdam richting Arnhem via de A15. Bij Utrecht rijdt het verkeer om via de N230 (Noordelijke Randweg Utrecht) en de A27 of de A2 en A27.

Parkeren
Parkeergarage Pathé Ede
Je kunt parkeren in de parkeergarage van Pathé. Rijd voor Pathé langs, dan rijd je er tegenaan.
Wij delen na afloop uitrijkaarten uit.

Valley Center
Links van Pathé Ede is een particuliere parkeerplaats. Om hier te parkeren dien je een apart parkeerkaartje te kopen bij de automaten op het terrein. Dit terrein is niet van Pathé Ede.
Adres: Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede
Tarief: € 4,50

Openbaar vervoer
Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Ede komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar bushalte De Gelderhorst of Stadspoort.

Voor vragen kun je ons mailen op info@tourduals.nl