Teamleider klein transport

Ik ben Harry van Dijk en ik ben teamleider klein transport. Dat houdt in alle bussen tbv shuttle diensten van kleine materialen en personen op en rond de Mont Ventoux verzorgen op de deelnemers dag op 31 mei.

Hoe is het begonnen:

In 2014 was mijn eerste kennismaking met Tour du ALS en ALS als aandoening.
Wij organiseerden toen de Servais Knaven Classic en als stichting doneerden we toen een gedeelte van het inschrijfgeld aan de Tour du ALS.
In de jaren daarna ben ik samen met Sjors Kloosterman van 2RIDE steeds meer gaan doen, zoals het leveren van de speciale fietsen voor de patiënten die we dan klaar maakten voor hun trainingen en voorbereidingen richting hun uitdaging het beklimmen van de Mont Ventoux.
In 2016 ben ik meegegaan naar Frankrijk als vrijwilliger en hebben in die week de voorbereidingen gedaan.
Vorig jaar zijn mijn gezinsleden Ingrid en Nick ook meegegaan en hebben kennis gemaakt met de Tour du ALS familie, want dat is het zeker heel speciaal, en ook dit jaar zijn we met ons drietjes er weer bij.
Dit jaar pak ik wat zaken op en rond de berg dus we gaan elkaar zeker zien.

Tijdens de zevende editie hebben onze zoon Nick en ikzelf een actie bedacht “ WatALSjij “ en halen zo wat geld op wat we samen op de vrijwilligersdag mee naar de Top van de Mont Ventoux gaan nemen.

Tot in Frankrijk, de van Dijkjes 😉