Walter Verstappen

Mooi doel echt verschikkelijke ziekte

( Verzorgingspost / Parcours )

Ik ben Walter en ik ben projectmanager bij Lemontree – masters in ICT. Vanuit Lemontree doen we vol trots de ICT van Stichting ALS. Samen met hen dragen we er zorg voor dat iedereen bij de stichting goed z’n belangrijke werk kan doen. 

Ik ga me vol energie inzetten om donaties op te halen voor deze verschrikkelijke ziekte. Iedere donatie, groot of klein, is van harte welkom. Want geld is belangrijk voor onderzoek maar ook voor ondersteuning van patiënten en hun familie. 

Op dit moment ben ik erg betrokken bij Stichting ALS Nederland vanwege het project ‘beveiliging van de werkplek en Microsoft cloud’. Na een ontmoeting met Connie, die al jaren ALS heeft en zich nog steeds blijft inzetten voor de Patiëntenvereniging, ben ik erg onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en levenswil ondanks al haar beperkingen. Ik heb diep respect voor wat Conny door moet maken en hoe ze toch probeert nog van alles uit het leven te halen.  

Traditioneel dragen we vanuit Lemontree ieder jaar ons steentje bij aan de missie van Stichting ALS en aan het evenement Tour du ALS. Dit jaar mag ik daar aan bijdragen door als vrijwilliger te helpen bij de verzorgingspost en het parcours. Zelf zal ik de Mont Ventoux oplopen op vrijwilligersdag.  

 

Mastertips voor Windows en Microsoft 365 

Wil jij supergave mastertips ontvangen waarmee jij dagelijks heel veel plezier gaat beleven met Windows en Microsoft 365? Doneer 20 Euro of meer en zet achter je voornaam ‘mastertips’. Ik zorg er dan voor dat er een superdikke tip jouw kant opkomt! 

 

Walter 

Activiteit: Verzorgingspost / Parcours
250
17/03/2023
13:41

Beurtvaartadres

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
16/01/2023 | 13:03

doe ik mee ja of nee

Matthijs begin dit jaar, Walter jij doet wel mee dit jaar?Vorige jaar nog wel getwijfeld vanwege alle beperkingen met Covid maar dit jaar geen excuus meer. Tuurlijk, Matthijs

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.