Deelnemers

Je schrijft je in als deelnemer aan de Tour du ALS en betaalt eenmalig 125 euro. Je krijgt hiervoor een prachtig Tour du ALS tenue twv 100 euro, professionele verzorging van het Rode Kruis voor, tijdens en na de klim en een geweldig eindfeest op de Mont Ventoux met alle deelnemers. Belangrijker nog is de onvergetelijke ervaring en de bijzondere bijdrage die je levert om ALS de wereld uit te trappen!

Je kunt als individu meedoen of met een team. Uitgangspunt is dat elke individuele deelnemer zijn mooie prestatie voor minimaal 1500 euro laat sponsoren om zo geld in te zamelen voor de Stichting ALS. Het bedrag van 1500 euro is het gekozen streven, omdat er 1500 ALS patiënten zijn in Nederland. Het mooie is: elke euro die jij via sponsoren inzamelt, gaat naar de strijd tegen ALS!

Oud-deelnemers ontvangen vanaf editie zeven een speciale beloning. Als zij na hun eerdere bijdrage aan ALS wederom samen met ons de strijd aangaan tegen deze genadeloze ziekte, zal hun streefbedrag naar beneden worden bijgesteld. Doe jij voor de tweede keer mee aan Tour du ALS? Dan hoef je nog maar 1000 euro in te zamelen voor jouw deelname. Doe jij al voor de derde keer of vaker mee aan Tour du ALS? Dan hoef je voor jouw prestatie nog voor maar 500 euro te laten sponsoren!

Reis en vervoer regel je zelf.  

 

Doe je mee?