Sjors Kloosterman

Project6voorALS

( Verzorgingspost / Parcours )

Al jaren ga ik mee, al jaren leer ik fijne mensen kennen, maar helaas verliezen we ook heel veel vrienden door ALS nog steeds.
Dit jaar ga ik 6x de Mont Ventoux beklimmen op de fiets op vrijwilligersdag 7/6/22 en als teamleider in de dagen er omheen. #alsmaardoor #HeelNederlandvoorALS

Activiteit: Verzorgingspost / Parcours

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
18/01/2022
09:15

Maida

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.