‘ Wat ALS jij ‘

Dit is de actie van Harry en Nick van Dijk

( Vrijwilliger )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (0%)

 

 2019,,,

Al weer een jaar verder en nog steeds geen rieele oplossing voor deze genadeloze ziekte.

Samen met mijn vrouw Ingrid en onze zoon Nick gaan we al weer een paar jaar mee met de organisatie, afgelopen jaar als teamleider klein logistiek. Samen met een mooi en bijzondere groep mensen organiseren we Tour du ALS op en rond de Mont Ventoux, waarbij we met de patienten en alle deelnemers hun een mooie dag proberen te bezorgen, en uiteindelijk ook weer geld te genereren voor ons goede doel en wat weer gebruikt wordt voor onderzoek etc.

Voor ons weer de motivatie af te reizen naar Frankrijk en samen deze uitdaging aan te gaan want we hebben een motto, alleen Samen trappen we ALS de wereld uit !!

Steun jij ons ook, elke bijdrage is meer dan welkom.

 

Namens ons, Dank jullie wel.

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 5 08-02-2019 | 23:16