Gas ALS de wereld uit!

Dit is de actie van Erwin Koops

( Niet van toepassing )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (92%)

In oktober 2012, 2 dagen nadat vriend Pim Mensen aan ALS overleed, werd er door Peter en Monique Cijs van BMW-club Nederland een oproep gedaan voor Motards voor de tweede editie van de Tour du ALS in 2013. Daar kon ik dus gewoon niet omheen. Zodoende ben ik in 2013, vergezeld van een groepje vrienden van Pim, die na het horen van mijn inschrijving ALS Motard direct besloten deel te nemen ALS Team "Pink Panther", afgereisd naar de Mont Ventoux". En ALS je hier éénmaal aan hebt mogen meewerken, laat het je niet meer los; wat een emoties, wat een saamhorigheid en vooral grenzeloze bewondering voor de vechtlust en positiviteit van de deelnemende ALS-patiënten!

Tot nu toe konden de Motards uitsluitend een bijdrage leveren door voor de veiligheid en welzijn van de deelnemers te zorgen op "D-day". Uiteraard een belangrijke taak, maar wel een bijdrage die aan het eind van de dag afgelopen is. Vanaf deze editie is voor de Motards (en alle andere vrijwilligers) echter dezelfde mogelijkheid in het leven geroepen ALS voor de deelnemers, namelijk sponsorgeld binnenhalen!

En dat is nou net waar het hele evenement om draait; geld voor het broodnodige onderzoek om deze genadeloze ziekte de wereld uit te trappen en geld om de patienten van voldoende zorg en hulpmiddelen te kunnen voorzien voor een humaan bestaan.

Voorgaande edities heb ik vaak van vrienden de vraag gekregen of het niet mogelijk was of ze mij of de Motards konden sponsoren; het antwoord is nu dus een volmondig JA!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 22-05-2018 | 21:09
€ 50 22-05-2018 | 20:56 Super goede actie! Heel veel succes! Groetjes Jerney en Gary (van het Reigernest)
€ 50 17-05-2018 | 21:07
€ 20 17-05-2018 | 16:05
€ 50 16-05-2018 | 19:18