Vrijwilligersplatform Tour du ALS

Met dank aan alle vrijwilligers van Tour du ALS is het mogelijk dat honderden deelnemers en ALS-patiënten de Mont Ventoux kunnen bedwingen. Ook voor Tour du ALS 2023 zullen wij weer vrijwilligers inzetten. Wij zijn achter de schermen druk met het inventariseren hoeveel vrijwilligers er nodig zijn. Zodra dit bekend is zal de inschrijving openen. Dit zullen wij delen via onze website, social kanalen en via de teamleiders.

Tijdens de afgelopen edities van Tour du ALS hebben honderden vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan Tour du ALS geleverd. De vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de organisatie en zonder deze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om het evenement te organiseren.

Wat staat je te wachten als vrijwilliger? 

  • Een onvergetelijke ervaring!
  • Gratis ontbijt, lunch en diner op de dagen waarop je werkt
  • Gratis water, koffie en thee 
  • De mogelijkheid om je in te schrijven voor een van de verschillende werkterreinen waaronder Fysio, Rode Kruis, motards, logistiek, horeca, parcours, hospitality en techniek
  • Een kennismakingsmiddag met alle andere vrijwilligers, ruim voor Tour du ALS 

Net als in 2022 overnachten de meeste vrijwilligers en deelnemers op camping Le Bosquet in Malaucène. We raden je aan zo snel mogelijk contact met de camping op te nemen wanneer je een accommodatie of een kampeerplek wilt reserveren. Wij doen dit niet voor je.

Ook is het de bedoeling dat je zelf je vervoer van en naar Frankrijk te regelt.

Voor meer informatie over de vrijwilligers van Tour du ALS kun je de aandachtspunten vrijwilligers doorlezen. Voor overige vragen kun je ons bellen via 088-6660333 of mail naar info@tourduals.nl.

Lees meer Lees minder

25
30/03/2023
23:01

Anoniem

Aan: Tour du ALS
Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.