Vrijwilligersplatform Tour du ALS

Wil jij het mogelijk maken dat honderden deelnemers en ALS-patiënten de Mont Ventoux kunnen bedwingen? Geef je dan op als vrijwilliger en lever een onmisbare bijdrage aan Tour du ALS!

Tijdens de afgelopen edities van Tour du ALS hebben honderden vrijwilligers een onmisbare bijdrage aan Tour du ALS geleverd. De vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de organisatie en zonder deze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om het evenement te organiseren.

Wat staat je te wachten als vrijwilliger? 

Een onvergetelijke ervaring!

Verblijf op ons Basecamp tegen een minimale vergoeding. Wel zelf tent of caravan en kampeerspullen meenemen.

Gratis ontbijt, lunch en diner op de dagen waarop je werkt.

Gratis water, koffie en thee.

De mogelijkheid om je in te schrijven voor een van de verschillende werkterreinen waaronder:

Fysio, Rode Kruis, motards, logistiek, horeca, parcours, hospitality en techniek

Een kennismakingsmiddag met alle andere vrijwilligers, ruim voor Tour du ALS 

Je dient overigens zelf je vervoer van en naar Frankrijk te regelen.

Voor meer informatie over de vrijwilligers van Tour du ALS kun je de aandachtspunten vrijwilligers doorlezen. Voor overige vragen kun je ons bellen via 088-6660333 of mail naar info@tourduals.nl.

Lees meer Lees minder

Word ook vrijwilliger en help mee om de Tour du ALS 2019 tot een succes te maken. En je kan als vrijwilliger ook sponsorgeld ophalen! Kijk hieronder voor inspirerende sponsorpagina's van andere vrijwilligers.

500
07/06/2019
11:37

Stichting Tiny en Anny van Doorne Fonds

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.